Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOMMARNATTEN

En humla i sommarnatten

har letat reda på blomsterrabatten

Den surrar lite drucken omkring

söker nästan alltid en blå

varför kan jag inte förstå

Ser den i den både himmel och hav

när den i den gula kan se solen varje dag

Kanske lite blyg för att närma sej den röda

den som i midsommar nätter

får kärleken att glöda

 

M-L

 

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 540 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-18 22:09



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En fin liten sommardikt...ger vackra bilder...
2020-07-11

  ULJO
Humlor blir lite berusade av sommrens fägring
2020-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP