Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
återigen, allt som syns är teater, lögnen är fysisk och kladdig, sanningen dadaistisk, viljan och medvetandet hemligheter och privatkonst.


Livet för dummies 23


bifallande blm bygger vi om male allystrategem
till feministisk taktik

även jag och kanske också du
sartre viftade bort en fluga
carlos tog sin kubikcentimeterchans i henlighet
batman reste avskum till protesterare
sen lyfte han en fluga till revolution
lao uppmanar dig att gå till stranden

och ibland när du går med mig i sanden
saknas mina fotspår och du faller för en klippa
då jag stampar på dina fingrar

kristinas lugn när jag famlar i pannrummet
läget är noren och jag en blindgående pjäs
obeskjuten i mitt land, kan inte men får gå ibland

en bluesälva drar ett svartormsstön
skojarvalentin är inte vacker men skön
ond sommartid för de ondas dumma dotter

lägg ett kort till ändå och dricksa med dina tre cent
din historia är så skyldig, till din själ
korten på bordet är ur spel, mördade




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 209 gånger
Publicerad 2020-06-20 10:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"återigen, allt som syns är teater,"
nej men jag kan vara seriös. också. på riktigt. häller inte med dig alls. det är sant. på hedersord.
2022-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd