Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdelös

Jag är ändå helt värdelös
Varför försöka visa upp något bättre?

Jag får dina avlagda gardiner, handdukar och möbler
Jag fortsätter missköta mitt hem
Allt som är helt värdelöst

Som du ser på mig
Samma blir jag
Slarvig, överviktig, oekonomisk, egoist, dåligt omdöme

Jag dömer mig som du
Ingen idé att försöka
Vad skulle jag bevisa?

Dags att lämna skuggan

Jag är stark och går min väg
Skuggan ligger kvar
Och jag blir aldrig densamme




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-19 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP