Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Madrugada

Once good
when you
tasted
ugly bad

Your Anger
when we
cried
so when

In my
dirty mind
I climbed
your walls




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-19 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig