Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Versens fristad.

Förtrollade tankar förvandlas till romantik.....

Han imiterar en stork med sin stolta sång.

Lätt bröd med söt substans,

Njuter av den magiska natten med ett glas cider.

 

I versens helgedom ordnar jag idéer,

Känslor omgav förnuftets krona.

Jag vill inte hålla mig borta från pennan,

När smärtan verkar som ett tornfält.

 

Sommaren sätter mig på en blommamatta,

Mirage av jasminväv förförar min varelse.

Min sol ler mot mig genom de vita molnen,

Kärlek och tro är upplysta.

 

Och i den heliga versen broderar jag ord,

God poesi kommer från djupet av själen före helgedomen.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-19 11:36



Bookmark and Share


  Koloristen
Mycket vackert! Poesi på hög nivå. Stor applåd!
2020-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP