Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lithas altare

Efter midnatt
badar jag
solens eld
i månens myrra
Lättad sänker jag
sorgens solkiga slöjor
på Lithas altare
Samlar sen
i sommarnattens
tystnadskorg
livets läkande örter




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-19 15:12



Bookmark and Share


  BenGust VIP
En välformulerad och skön
hyllning till det magiska
strålskenet, sommarsolståndet och
midsommarnattens begivenheter.
2020-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP