Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffet som blev Malet!

Problem som måste lösas.
Kaffe tas under tiden.
Löstes problemen?
; Är frågan!

För orsaken till titeln, är...
Problem ska stötas och blötas har jag hört, och då tänker jag ur en vuxen kvinnas perspektiv;

Problem ska stötas och blötas...
Tills kaffet blir malet!

Är det ett modernt uttryck?
Eller nyss myntat?




Bunden vers av Mim
Läst 122 gånger
Publicerad 2020-06-20 02:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim