Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myntet har två eller fler sidor...?

Uttryck som myntas.
Uttryck som nöts...
Vardagen som läggs i blöt...
Efter att de en gång varit ett par slitna jeans!




Bunden vers av Mim
Läst 124 gånger
Publicerad 2020-06-20 02:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim