Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommande bebisar, kommande texter!


Mina bebisar, ett kokhoperi av texter och hantverk!

-Lär dig ett hantverk! sades det.
Och du har definitivt jobb!
Men varför anses inte poesi,rent allmänt som ett hantverk?
Och varför ger det inte jobb?

Jag behandlar mina texter som bebisar...
Och det ska mina kommande texter handla om!




Bunden vers av Mim
Läst 116 gånger
Publicerad 2020-06-20 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim