Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bok eller novellide`er!


Och några andra till!

1. Vanan trogen!- Om en man som avslöjas död, sedan hans vana trogen, att alltid ställa klockan på ringning, går amok! Klockan slutar med andra ord inte att ringa!
2. En kort historia- Mannen träffar kvinnan, i en bar någonstans utomlands, hon vill ha trygghet genom pengar, och han påstår att han har dem! De börjar leva ihop, och saker går inte som förväntat!
3. Att endast Jag!- Att endast jag, kan höra en klocka som ringer! En psykos! En världsbild inifrån mitt huvud.
4. Två tjut på samma dag!- Inte alkohol, som i Tjut, utan först brandlarmet som går på nedre plan, och sedan väckarklockan på övre. De som hör detta, ska beskriva. I ett hyreshus!




Bunden vers av Mim
Läst 114 gånger
Publicerad 2020-06-20 02:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim