Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egoism är inte alltid egoism, utan outforskade möjligheter!

När du nu tittar på ditt liv denna enda gång.

När du nu tittar på ditt liv denna första gång.

När du tittar på ditt liv utifrån ett nyckelhål.

När du tittar på ditt liv utifrån ett vidsträckt fält.

Låt mig nu flyga.
Eventuellt ströva på marken.
Outforskad potential, som en yttre rymd, som befinner sig i min inre rymd,

Eller som en spegelbild som kommer att kunna uppfattas.
Eller bli spegelvänd?
Vad erbjuder flest möjligheter?
I självet?
I ditt Jag?

När du...

När du dig?




Bunden vers av Mim
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-20 02:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim