Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En underklassresa.


Ombyte


När han blev fri, fången?
Han maler återigen på kvarnen nu.

Då han satt inne tog jag allt han hade
liksom han hade tagit allt från mig.

Nu när jag har hans fru, du;
så tvår jag mina smutsiga händer.

De är slitna efter hårt arbete
under sju års tid i opiumfabriken.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 1302 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-06-20 06:00



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en stark karmisk relation
2020-06-20

  Larz Gustafsson VIP
Vem är fri? Vem är fånge? Vad ÄR frihet?
2020-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen