Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte rädd.

Jag är inte rädd för det mörkaste mörker.
För jag vet att ingenting kan vara mörkare än mörkast.




Fri vers (Fri form) av William K. Milton
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-20 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

William K. Milton