Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Briljant

Briljant
är mitt
hjärta

Skiner
som ett
prisma
i solen

Även
utan
bekräftelse
och
säkring

Det kommer
naturligt
när jag inser
mitt värde




Fri vers av Seasons
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-20 18:36



Bookmark and Share


  Lidde
Magnifikt
2020-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons