Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lönt?

Är det lönt att kämpa?
Är det lönt att fortsätta?
Är det lönt att leva?

Varför ska man kämpa?
När allt bara skiter sig igen.
Varför ska man fortsätta?
När allt bara upprepas gång på gång.
Varför ska man leva?
När det är enklare att dö.

Låt mig slippa.
Slippa kämpa.
Låt mig slippa.
Slippa fortsätta.
Låt mig slippa.
Slippa leva.

Snälla, låt mig sluta.
Snälla, låt mig ge upp.
Snälla, låt mig dö!

Vill inte kämpa.
Vill inte fortsätta.
Vill inte leva.

Orkar inte kämpa mer.
Orkar inte fortsätta längre.
Orkar inte leva!




Fri vers (Fri form) av ©Anniz
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-21 00:34



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Här radar jag upp massa smyliehjärtan, inte för att det hjälper men, vet att jag tänker på dig. <3<3<3<3
2020-06-21
  > Nästa text
< Föregående

©Anniz
©Anniz