Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livssituationer, som avgör facits utgång!


Prospekt utan facit!

Jag vill...
Föda fler barn.
Men om jag gör det?!
Livssituation;
Bor för trångt!
Men om jag flyttar till Kalmar, för dyrt, för något för litet.
För dyrt, för fyra personer. Om det blir fyra, i en framtid?
Inte ens säkert att han vill.
Jag vill.
Men dock ha en karriär däremellan.
Trettiofyra Nu...
För Gammal?
För ung?
För både karriär och barn...
Och för att allt ska lösa sig!...




Bunden vers av Mim
Läst 115 gånger
Publicerad 2020-06-21 03:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim