Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAIKUHEJ.

Metodistens fru
penetrerar metodiskt.
Grannfruns navel grop.

© Bosse 21 juni 2020.




Bunden vers (Haiku) av Bossepoet från Österbotten
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-21 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten