Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Let my soul bloom with the wind

Sometimes you get caught with your eyes
on something nice and captures the moment
Then something beautiful is appealing
and the beautiful also reflects ourselves
It is important to listen to what appeals to us
Insights emerge that make us grow

Let my soul bloom with the wind
Mother Earth, keep carrying me
Let my heart keep beating every day
Father Time, keep carrying me

It is important that we take advantage
of the beauty that is within us
What comes from our beginning in eternity
We have to take care of our inner for it is
actually a valuable flower that grows every day,
every minute, every second

Let my soul bloom with the wind
Mother Earth, keep carrying me
Let my heart keep beating every day
Father Time, keep carrying me

Feel how love grows within you
Let the light fill your heart and
Search deep into your inner room
Always follow the path that follows your heart
the innermost longing for the innermost of your heart
longing takes you home, to your inner self

Let my soul bloom with the wind
Mother Earth, keep carrying me
Let my heart keep beating every day
Father Time, keep carrying me

Copyright © Milla

Låt min själ blomma ut med vinden

Ibland fastnar man med blicken
på något fint och fångar ögonblicket
Då är det nånting vackert som tilltalar
och det vackra speglar även oss själva
Det gäller att lyssna på det som tilltalar oss
Insikter dyker upp som får oss att växa

Låt min själ blomma ut med vinden
Moder Jord, fortsätt bär mig
Låt mitt hjärta fortsätta slå varje dag
Fader Tid, fortsätt bär mig

Det är viktigt att vi tar vara på
det vackra som finns inom oss
Det som härstammar från vår början på evigheten
Vi måste ta vara på vårt inre för det är
faktiskt en värdefull blomma som växer varje dag,
varje minut, varje sekund

Låt min själ blomma ut med vinden
Moder Jord, fortsätt bär mig
Låt mitt hjärta fortsätta slå varje dag
Fader Tid, fortsätt bär mig

Känn hur kärleken växer inom dig
Låt ljuset fylla ditt hjärta och
söka sig djupt in i ditt innersta rum
Gå alltid på den väg som följer ditt hjärtas
innersta längtan för ditt hjärtas innersta
längtan leder dig hem, till ditt inre

Låt min själ blomma ut med vinden
Moder Jord, fortsätt bär mig
Låt mitt hjärta fortsätta slå varje dag
Fader Tid, fortsätt bär mig

Copyright © Milla




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av WhatItFeelsLike
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-21 10:52



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Vackert! Man blir så berörd av det som beskrivs, our beginning in eternity" fin text
2020-07-01
  > Nästa text
< Föregående

WhatItFeelsLike
WhatItFeelsLike