Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyriska bokstaven N

 

Där uppe. Han pekade med hela 

fjädern utspridd över himlen. 

Ser du inte ? 

Pekade allt vidare och lixom lät 

handflatan fyllas vrida sig 

som om den kupad kunde rymma 

alltet 

 

mina svar och era tafatta försök att 

analysera det som inte går 

 

dagar som flöt som guppande flöten 

över vattnets yta en lycka lika vid 

som svår att gripa 

 

trots det dessa ändlösa fingrar dessa 

frågor mellan det regn som dagar 

fördunklade men gjorde solens 

återkomst så krispig 

 

jag ser sade jag långt nerifrån 

 

mest för att stilla det hon anade 

redan skulle ske 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2020-06-21 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP