Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

M-n Hen å mig

Och Hen sa
Jag sänker inte
krav
på er
barn
Jag anpassar dem
anpassar efter era sinnens flöden

A men, om man känner att det är
för mycket
ändå då?




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-21 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP