Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en nyans närmare



Omsorgsfullt

beskärande av

grensvängande

trädgårdens

blomsteropulens



med ögats omtanke

tankens omhuldande

de rätta doftrusens

framlockande och


ännu en nyans närmare




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-21 17:51



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Att senare få njuta frukten av sin möda.
2020-06-22

    Lena Staaf VIP
Att beskära för att nå fram, lyfta fram det som annars skulle ha varit vilt, spretigt och ohanterligt.
2020-06-22

  Elinor Sörensson VIP
Doftande
trädgårdspoesi
2020-06-21
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP