Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

V v ä ä r r l l d d e e n n

Världen, kippar, efter, andan,
precis, ovanför, vattenytan;
tidvattnet, visar, sig, ännu, från, sin, ödmjuka ,sida
trots, att, ebben, än, inte, är, floden;
så, är, det,
eftersom, Arktis, än ,är, Arktis,
Antarktis, än, är, Antarktis;
men, när, isblocket, snart, är, vattenpölen,
vattenpölen, snart, är, bäcken,
bäcken, snart, är, floden,
floden, snart, är, sjön,
sjön, snart, är, havet,
havet, snart, är, hela, världen,
då, har, världens, anda,
d r ä n k t s ,
a v,
s i g,
s s j ä ä l l v v . . .
. . . . . .




Fri vers (Modernistisk dikt) av William K. Milton
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-21 19:55



Bookmark and Share


    William K. Milton
@Ellen Tove Har du någon specifik person i åtanke?
2020-06-22

    Röd skog
Vem är floden
2020-06-22
  > Nästa text
< Föregående

William K. Milton