Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskningar

Jag önskar mig kraften att förändra
det som kan;
som bör
förändras


Jag önskar mig styrkan att acceptera
det som inte kan
ändras på


Jag önskar mig
en förmågan att skilja
mellan de två


Slutligen önskar jag mig förlåtelse
För min ofullkomliga natur
För brist på insikt
För misstag


För önsketänkande




Fri vers av kalldusch
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-21 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalldusch