Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prolog

Skriver fåglarna norrut
en katatonisk riktning
en stillastående pil som möter sitt mål
i ögonvitor av kvarts
ett tecken –
vindar sköljer
brottstycken av långväga ljus
skördade under en övertäckt sol
är tärnornas ögonlock
av vulkaniskt glas
blicken uppskuren i
det glaciala språket
underkastelsen
arctica / antarctica




Fri vers av Grävling
Läst 128 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-21 21:25



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Underbart bildspråk.
2020-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling