Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ditt barn längre

Inte längre
Behöver dig inte
Nej
Vill inte ens ha dig

Sett nog
Brist på kärlek
Brist på intresse

Nu vill jag inte se mer
Kan inte ge mer
För jag får ingenting tillbaks

Hoppas jag insett det även imorgon




Fri vers av Mackan 1966 VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-21 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP