Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallelujah

Hallelujah

Vi växte upp bland farorna
Med nära hand till kranarna
Jag minns när vi på gården spela kula
Men tiden flyger snabbt förbi
Helt plötsligt brinner en grannes bil
Denhär går ut till orten hallelujah

Hallelujah x4

För alla broar som vi bränt
För sånt vi drömt men som aldrig hänt
O statens prat om hopp vem ska ni lura
För samtliga som haft de svårt
För oss va vardagen alltid grå
Låt oss tillsammans sjunga hallelujah

Hallelujah x4

På utkanten av huvudstan
För alla er mina ghettobarn
En sorgsen melodi från broderns gura
Vi lägger blommor vid nån grav
För alla dom som ej finns kvar
Jag höjer rösten åt er hallelujah

Hallelujah x4

Jag sjunger om en verklighet
Som många hör men som vi har levt
O saker som har format mitt förflutna
Men livet här va ingen lek
Jag sitter här o jag skriver brev
Till vänner som nu sitter bakom murar

Hallelujah x4




Bunden vers (Rim) av Femfemnoll VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-21 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Femfemnoll
Femfemnoll VIP