Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ordkidnappare

Springer ner i källaren
där står minsann poliserna
Kling och Klang
de har hittat
den förbenade kidnapparen
som stal mina ord
hel kappsäck med vokaler
skottpengar på sånt
sa Kling

De barrikaderar med svåra ord
som den dumme tjuvfan inte kan förstå
det, säger Klang, är som skönaste musik
borde vara långa straff
för att stjäla någons ord

tack för kaffet
sa jag och gick upp
tog poesin, novellerna
och det andra som ligger och skvalpar
renat och skyddat
av alla poliser i stan

tjuven, den lilla göken
blev placerad på en öde ö
stum av förtvivlan

nu kan jag sjunga ballader igen









Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-21 22:08



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vilken härlig Pippi-inspirerad, samtidigt lite Cornelis över den. Diggar den. Ska läsa mer imorgon, gillar din stil.
2020-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP