Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten fågel



Jag öppnade
munnen
flera gånger.

Men insåg
att orden aldrig

skulle bli fåglar.




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-21 22:22



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Vackert och bildskapande!
2020-06-24

  KattenKin VIP
Söt, helt klart flygfärdig!
2020-06-21

  Kajan VIP
Tycker om det till synes enkla i denna dikt, den väcker tankar.
2020-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg