Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattar i versens fristad.

 

Jag expanderar universumet med blå tankar

Hjärtat ser bättre ut än med ögonen mot himlen.

Min själ låter som en loppa.

På morgonen den 21: i solförmörkelse, medan månen bildar en smaragdguldring och är förlovad med planeten 1000 år i vattuman med fred.

 

Jag väcktes från en dröm med en låt: Grattis på födelsedagen"

Som förvandlar mig till ett flimmer av stjärnor.

Solens kärlek är en suverän odyssé.

Ritar månen i förmörkelsesringen.

 

Invid av kärlek, som inte går förlorad

Jag upptäckte i hjärnan och hornhinnan

Född på dagen präglat av fred och ljus i en värld

kan fortfarande ses,

de leder dikter på ljusets vingar.

 

Jag avvisar så mycket jag kan allt som är dåligt i världen.

I halvmåne-paradigmen fyllda i volymer.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-21 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP