Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fattig på kärlek

Jag tänker på känslan av din närvaro och
undrar om den idag hade varit densamma

Undrar varför jag undrar eftersom jag
minns hur varje andetag i vår tomma
tystnad gjorde ont

Hur jag försökte behålla luften i mina
lungor så länge som möjligt för att få
tiden att stanna upp på något sätt

Hoppades att du skulle säga något

Något som kunde frigöra mig från din
kärlekslösa beröring




Fri vers av Assia VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-06-21 23:35



Bookmark and Share


  Jessie Hallström

Du är duktig på att skriva. Dina ord sätter klor i mig. Heh. Bra jobbat! :)
2021-04-16

  Gin83
Väcker en del tankar denna
Stannar upp och läser de tre sista raderna för sig
Väldigt berörande

2020-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP