Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgängligheten

Förgänglighet.
Livets flöde
och allas vårt öde
Så smärtsam den kan vara
Ibland rent av svår att klara
Acceptans är nyckeln
till förgängligheten nyck
Den för mig med ett ryck
från förfluten tid
med känslor på glid
till livets essens
här och nu




Fri vers av Kunzang
Läst 137 gånger
Publicerad 2020-06-21 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kunzang