Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Epilog

Att smaka allt av kött och silver
att begära allt och få
en handfull frön, doftande av skog och tystnad

och fråga henne
hur hon lät jorden släppa ur sin sockel

offra våra hjärtan
till dödgrävarnas skalbaggshunger,
deras varsamma käkar




Fri vers av Grävling
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-06-22 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling