Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kolsyrad kropp





ett år smakar som hennes shampoo
hon luktar alltid nyduschad
jag spyr upp hårbollar
hej, min lycka bor i varje strå, igen
året efter har jag novalucol
upp till mina näsborrar
70% av en kropp är vatten
resten kolsyra


det var längesen


jag vill ha din kärlek
om tio år
eller så




vad är det för boom times då


tårgasen rinner längs kinden
krokodiler
blottar sina tänder
midvinterbloten
och stulna människor
är vad dom vill tillbaks till

hej du
det brinner runt vår knut
upp i näsborren
petar stången
dom dansar
mellan benen
nåns trosor
fast i kransen
midsommarmemento
dagen efter



om tio år eller så
och du har handsprit på tungan
den är inte vass längre men giftig
ingen filmar när du är så suddig
och det brinner om knuten
har så många p-piller mot världen
att slicka på
gömma sig bakom

du var det

inte nu kan jag ta det


det är som ett folkrace
man bara hoppas att ens motor
inte är den första som skär sig
join NKVD just to not be the
first bullet carved brain
tunneling matter like
worms in muddy terrain like
hitters sliding past fourth base

you're the savior
in some video game

och du ba:
dom sköt min man
och min son är äldre än mig
varför ska jag äta potatis
när man kan göra vodkaregn

hej




jag älskar opiumen
än
det bäddar in hjärnan
i bomullen
smakar
hjärtan som plumsar
ner i mjölk
hallonen
från taggiga buskar:
andas in dom vackra molnen
slicka och sug
så gott det går
vi är nog aldrig redo
för riktig kontroll
och jag är nog redo
at the end of the road



























Fri vers av Love Död
Läst 148 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-06-25 01:52



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Händelserik text!
2020-06-25

    Lena Staaf VIP
Dikt med flyt och stark känsla. Väldigt fin!
2020-06-25

    s:teril
sjätte strofen har sån fart jag gillar
kändes som att åka rutschkana
och det gjorde jag flera gånger
2020-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död