Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan spegel

-----------------------------------

 

Vem är jag utan den jag blivit?

Vem vandrar mina nya steg?

Vad av mig finns kvar

när natten alltid blir lika mycket dag?

 

----------------------------------




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-06-22 02:33



Bookmark and Share


  Peter G VIP
För många av oss pågår sökandet mest hela tiden tror jag; kanske är det vägen, stegen, sökandet som är livet, kanske finns det ingen hemkomst här i kosmos!

Men oavsett så behöver vi stadig mark att gå på!
2020-06-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Att forska i sig själv, vem man var och nu är, är en intressant studie. Bra skriftat!
2020-06-23

  ULJO
Riktigt bra om sökandet efter sig själv. Ett livslångt värv
2020-06-22

  Maria Sundelin VIP
Det tar tid att hitta sig själv
Kramar
2020-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP