Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ständig närvaro


Din själ

Ständig närvaro

Mina ögon skall för alltid välkomna din själ

jag ser dig svagt i morgondimman

efter regnet vid regnbågens fot

i aftonbrisens smekande vind

finns din närvaro


© Bibbi Ahrnstedt
bild pinterest.com




Fri vers av bibbi ahrnstedt
Läst 172 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-06-22 08:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint tecknad text om samhörighet och närhet, det vi saknar i fröken Coronas tid.
2020-07-26

  Magica VIP
Så fint du beskriver att se någons själ!
2020-07-05

  Nils-Robert
Längtan förvandlad till närvaro. Vilket fint foto som förstärker dikten.

2020-06-23

  Kungskobran VIP
Så fint
2020-06-22

  Marita Ohlquist VIP
Långt borta, men ändå nära, tänker jag, när jag läser din fina, trösterika text!
2020-06-22
  > Nästa text
< Föregående

bibbi ahrnstedt
bibbi ahrnstedt