Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lust och längtan




Varsamma händer
smekte kropparnas konturer

sökte sig fram
över kärlekens landskap

känslorna vibrerade
av lust och längtan

efter att förenas
i ett svindlande famntag




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2020-06-22 09:13



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Sensuellt och vackert...
2020-07-11

  Eva Helene VIP
Vackert om den innerliga kärleken!
2020-06-30

  Karina"Kia"
Längtansfulls varm kärlek!
2020-06-26

  Ezmeralda VIP
Kärleken är så fin!
2020-06-24

  Nils-Robert
Kärlek och passion. Vackra strofer om det finaste fina.
2020-06-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Lustfylld och kärleksrik dikt som glöder vackert i sin intimitet!
2020-06-23

  bibbi ahrnstedt
Fint oh, man känner lusten och längtan
2020-06-23

  Rise Little One
Vacker bild av en intim förening i kärlekens namn.
2020-06-23

  överlevaren VIP
Ljuv läsning!
2020-06-22

  Kungskobran VIP
Så mycket kärlek med så få ord.
2020-06-22

  Blomma-Stjärna VIP
skön lust fylld av den erfarenhet som tar och ger med varsamma händer
2020-06-22

  Elinor Sörensson VIP
Vackert
2020-06-22

  ULJO
Så härligt kan du beskriva kärleken
2020-06-22

  Öknens Ros VIP
Fint om kärlekens längtan.
2020-06-22

  KattenKin VIP
Vackert, som en målning av ett kärleksmöte.
2020-06-22

    ej medlem längre
"Kärlekens landskap" så innerligt målat i olja på hudens canvas.
2020-06-22

  WyS VIP
Varsamma händer en kärleks handling...som leder vidare mot njutning. Vacker beskrivning!
2020-06-22

  Feliaxel VIP
Vilken fantastisk dikt
Så mycket känslor
2020-06-22

  Maria Sundelin VIP
Full av längtan
Kramar
2020-06-22

  Sparvögat VIP
Fint om kärlekens längtan...
2020-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP