Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just idag

Just idag
för fyra år sedan
öppnade jag denna sidan
öppnade mitt sinne
skrev mina första textrader

var kom de ifrån?

de fanns där hela tiden
jag släppte bara ut dem

tiden ruvade




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-22 10:22



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Precis så gjorde även jag för sju år sedan. Det var en befrielse.
2020-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP