Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnlös sommarnatt

Saknar stjärnorna i natten

När inget mörker finns

För i ljusa sommarnätter utan vila

Där saknar jag dess stilla glans

Och trots att fåglar vackert sjunger

Sin sång för dig och mig

Så längtar jag till mörkrets tysthet

Där all mystik och önskan bor

När ingen sömn jag finner

Jag ber en stilla bön

För att alla mina nära

Ska få en vacker morgondag

Till solens första strålar 

Jag sänder den med vinden

Som viskar mina ord i träden

När de rasslar med sina gröna blad




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-22 10:42



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
mysig text. men snart är det ljust året runt dagen om utan sol.
2020-06-22

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vemodigt och vackert!
2020-06-22

  ULJO
Utomordentligt skrivet. Bokmärke
2020-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP