Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Som en buske är de

 

 

Som

En

Buske

 

Ensamt i öknen

Bland sand

Omringat av solen

 

Ensamt kämpar mot sandstormen 

Lever för ingen skull än sig själv

Och dör utan att minnas

 

Är,

Den ensamma mannen

De ensamma människorna

 

Som har ingen som älska dem

Umgås med dem

Och saknar den när de inte finns längre

 

Ej familj

Ej vänner

Ej land

 

Ej kärlek

Ej människovärde

Ej existens

 

Jag pratar om mig själv

Om de som upplever och känner likadan

Om de som sörjer och dör ensamma

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2020-06-22 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP