Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inrutad



rutiner, rutiner

inget på lösa boliner



inrutad manöver

aldrig utöver



inget ojämnt raster

och mobilspillslaster



fylld min kalender

mycket för händer



cirkeln är sluten

något nedbruten



svårt bryta sig ut

var finns det slut



skulle vara skönt

att bara tänka grönt



att svalkas av hav

fjärran världens nav




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-22 11:10



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Upprepningen av rutiner
i inledningen förhöjer känslan
av vardagens inrutade schema.

Märkligt med rutiner. När man har
dem toklängtar man efter frihet.
Utan dem kan de saknas.

Svalkas av hav låter härligt.
2020-06-22
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP