Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats boning



Där de djupa andetagen
vidrör hjärtat
är jag mer lik dig
än du anar

det är där livet vibrerar
och fjärilar
har sin härkomst

i hjärtats boning
lyser stjärnor
dag som natt






Fri vers av Rachel Roth
Läst 679 gånger
Publicerad 2006-07-11 11:09



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
En rent strålande skapelse!
2007-01-20

  Deniiise
Underbar
2006-12-10

  Blodros
åh, mitt hjärta svarar
2006-07-16

  Bodil Sandberg VIP
En helt underbar text!Första versen inleder själva dikten med en för mig oerhört varm och poetisk känsla...
2006-07-11

  Markattan
Vacker poesi! Tycker mycket om din dikt.
2006-07-11

  rebecca d
så fint ömsint nära
2006-07-11

    Fatima
Oändligt vackert. Du skriver och berör med dina ord.
2006-07-11

  annso.fie
Åh, den här var vacker! Jättefint skrivet =)
2006-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth