Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Regnbågssolo

Vaknar till morgonhimlens
skimmersken
Bakom regnvädersskölden
kämpar solen förgäves
Gryningstystnad som
lockar på mig
Bakom härbret spelar
regnbågen på
sina färgers strängar




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-06-22 14:24



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Det går en ton genom regnbågssträngar.
Det fläktar till bakom härbret mitt.
2020-06-22

  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivet om en underbar morgon!
2020-06-22

  Sparvögat VIP
Vackert...
2020-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP