Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägg dig inte i

knatter kling retur
tyst var tyst
stör inte
är han arg
Mary Poppins på det svarta soffbordet
den får du inte läsa
den är inte din
han fick den av henne
hennes dörr jag knackade på
lämnade över mina barn till
nej inte hon med tjocka vader
hon som gifte sig
med en yrkesmilitär
istället
han som aldrig skulle gifta sig med mig
det sa min pappa




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-22 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP