Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En lek med ord

ser på dig i smyg
varma tuffaste
med kaxig gång
kan återge varje detalj
hur du lyssnar neråt
suckar uppåt
ler snett när du talar i tungor
mest är du tyst
då kanske jag tror mig veta
vad du tänker

kan vakna på natten
och räkna knapparna i din blus
sju
vet din iq, jag kan räkna så högt
din storlek på skorna
vi har nog samma stil

din doft finns inte på lykko
unik
jag ser dig
fast du inte ser att jag ser

får jag lov att knacka på
räcker med en liten skvätt
kaffe med mjölk

jag har det jag har
vill bara ha lite mer








Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-23 00:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvligt och fullt med sköna känslor...
2020-07-11

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Tack för bokmärkning!
2020-07-08

  KattenKin VIP
Superfint. Du kommer nära. Läser om och känner att den växer. Sparar den.
2020-06-24

  SatansSon VIP
hörs inte.
2020-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP