Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommar

Tänk att vi fann kärleken tillslut.

Bortom allt tvivel och dårskap.

Viska min ljuvaste ängel att vi har landat.

Framåt, framåt, framåt vi färdas vi två.

Sista sidan är aldrig färdigskriven.




Fri vers (Fri form) av Michael Folke Alfvén
Läst 117 gånger
Publicerad 2020-06-23 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Folke Alfvén
Michael Folke Alfvén