Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De som överlevde döden på egen hand.

Det finns dem som hävdar att Gud inte räddade dem från döden, när de nästan dog, men överlevde. Och det är starkt av dem att hävda detta, tycker jag.

Är religionen på stark frammarsch, eller tillbakagång?
I alla sammanhang?

Först då, måste man belysa; Vilka sammanhang?

Help; Someone!?

Synsätt; Jag lever för att bli starkare, och för att förvandla mig.




Bunden vers av Mim
Läst 108 gånger
Publicerad 2020-06-23 06:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim