Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Följetong på de som överlevde döden på egen hand. Bok.


Och alla de andra...

Och alla dem som hävdar att de blev räddade!
(Från döden)


Synsätt; Jag lever och kan berätta...




Bunden vers av Mim
Läst 111 gånger
Publicerad 2020-06-23 06:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim