Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet

Hör hur du väcker upp dina inre tankar mitt ute i den vilse skogen
Det gäller att bli förlorad säger du
Alla bilder som du har på väggen
Hör hur du ropar på mig
Och jag låter vattnet bara rinna över oss




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-23 08:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP