Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ockrafärgat landskap


Vägen
bär vår längtan
genom
ockrafärgat ljus

I landskapet
konstnären ägnat
ett helt liv åt att
återskapa

Om och om igen

Trolovad ljuset

Vigd åt sitt kall
att få återge
det inre och yttre
landskapet




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-23 10:39



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Vi skriver hela livet samma dikt, målar samma bild.
2020-06-23

  Kungskobran VIP
Om och om igen, aldrig nöjd
2020-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP