Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hummeltvätt

Bland sol
och humlesurr
långt ifrån
moderna tvättstugor
tvättar jag mina
kläder för hand
Hämtar vatten
Värmer vatten
För varje sköljning
skingras storstadsstressen




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-23 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP